Kontakt Profil

Nyheder
Ny hjemmeside Ny hjemmeside Clairvoyance og Tarot
Zoneterapi
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til at genoprette balancen.
På fdderne findes der et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hver del af kroppen har et område på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Det betyder ikke, at der er sygdom. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke og stimulere organerne, så kroppen selv kan genoprette balancen.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand, og forebygger i stedet for at helbrede.