Kontakt Profil

Nyheder
Ny hjemmeside Ny hjemmeside Clairvoyance og Tarot
Laserterapi
Biostimulerende Laserterapi accelererer alle faser af den naturlige helingsproces. Den giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP, hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten. Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.
Laserterapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.
Laserterapi forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling. Det mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker således evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp. Blodgennemstrømningen forøges - selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger. Alle disse faktorer, som er dokumenterede ved tusindvis af videnskabelige undersøgelser igennem de sidste 35 år, fører til Accelereret Naturlig Heling™.

Desuden virker Laserterapi smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.

Biostimulerende Laserterapi har ingen kendte bivirkninger. Den hjælper simpelthen kroppen med at gøre det, kroppen allerede er programmeret til at gøre - bare langt hurtigere.
. Forstuvning heler fuldstændigt op på 6-8 dage
. Forkølelsessår forsvinder på 2-3 dage
. Tennisalbue kureres med 4-5 behandlinger
. Skinnebenssår heler op på 2-3 uger
. Knoglebrud heler op på 8-10 dage
. Musearm kureres med 4-5 behandlinger
. Forvridninger, sene-/ ligamentskader eller ømheder, ødemer
(væskeophobning) og hævelser er også typiske behandlingseksempler på umiddelbar smertelindring samt accelereret helingsproces på ca. 75%.

Laseren anvendes med supplerende biopatisk behandling til bl.a. hudproblemer f.eks. acne, eksem, psoriasis, pigmentforandringer, herpes, helvedesild og arvæv. Andre eksempler er: ischias, hælspore, øreproblemer, bækkenløsning samt betændelsestilstande.
Hvor tit skal man behandles?
Antal af behandlinger er individuelt og afhænger af problemets karakter, og om der er tale om en akut skade eller en langvarig overbelastning. Dog typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.