Kontakt Profil

Nyheder
Ny hjemmeside Ny hjemmeside Clairvoyance og Tarot
Mere om hypnose
Hvad er hypnose?
Hypnose foregår i den mentale tilstand, der kaldes Alpha-stadiet, som man kan sammenligne  lidt med den situation, hvor du er lige ved at falde i søvn. Du er ved fuld bevidsthed, men din forestillingsevne og kreativitet er her særlig påvirkelig. Det er i dette stadie, at du er modtagelig for arbejde med dit ubevidste og derfor, med Hypnotisørens hjælp, kan ”omprogrammere” de handlemønstre, som du føler er uhensigtsmæssige. Det kan lade sig gøre, fordi de følelser, der er den egentlige årsag til dit problem, ligger godt skjult i din  underbevidsthed. Men du har stadig din frie vilje og kan til enhver tid gå ud af hypnosen igen. Idet der kan være en sammenhæng imellem de forskellige uhensigtsmæssigheder, vil flere problemer ofte kunne løses samtidigt.

Hvordan foregår det?En hypnotisk session starter med et interview, hvor vi først taler om de problemer, som du vil have ændret. Det er en  samtale, hvor vi forsøger at afdække alle facetterne af det, der hæmmer dig. Jeg forklarer også, hvordan selve hypnosen vil foregå og giver dig svar på alle de spørgsmål, som du har omkring en hypnosebehandling. Vi aftaler også, hvilke områder, som du f.eks. ikke ønsker at komme ind på under Hypnosen.

Hvor lang tid tager det?
En behandling varer fra ca. 75 min time. Hypnose kræver ingen forudgående viden, og alle kan hypnotiseres. De fleste behandlinger tager 2-3 gange, og man vil oftest mærke en stor forskel allerede efter den første session. Afhængig af hvor rodfæstet dit problem er, vil nogen være kureret med det samme, men ofte skal der et par yderligere behandlinger til at slette / fjerne de spor der er fra fortiden i hjernen, for at få et optimalt resultat.

Kvalitet og etik
Det er vigtigt for at godt og varigt behandlingsresultat, at din hypnotisør har den bedste faglige og  professionelle baggrund. Den sikkerhed får du, med hypnotisører der er uddannet på Dansk Center for Hypnose og Hypnoterapi og er medlem af NGH –National Guild of Hypnotists