Kontakt Profil
Nyheder
Ny hjemmeside Ny hjemmeside Clairvoyance og Tarot
 
Mindstillness

Mindstillness er et ord der peger ligesom et vejskilt, på den den proces vi alle må foretage , for at komme tilbage til den vi er dybere inden i os selv nemlig stilheden. Et andet ord for det er intelligent liv eller Bevidsthed. Ved at praktisere Mindstillness lærer du at afvikle det negative som skaber lidelse for dig i livet. Jeg kalder lidelsen for "det falske selv" . Processen at afvikle det falske selv sker nu, og jo mere du afvikler det falske selv, jo mere frihed og fred skaber du for dig selv . Du begynder at se virkeligheden mere som den er og ikke som du tænkte. Den du er kommer nu tydeligere og tydeligere frem, den du altid har været og er lige siden du blev født og ja endda før du blev født.

Det er lidt lige som når du kigger ind i spejlet efter et varmt bad og spejlet er dugget. Du kigger ind i spejlet, du ved du stå der, men du kan ikke se dig selv. Først når duggen som er en metafor for det falske selv, der skjuler dig " afvikles " fra spejlet  og læg mærke til !...du gør ingenting blot observere spejlet og ser duggen afvikles stille og roligt fra spejlet, kommer du frem og ja !... du har været der hele tiden !

Hvis vi sætter ord på den du er, kilden til alt det gode i dit liv, vil vi kalde det kærlighed, glæde, skønhed, fred, ro, ligevægt, balance, lethed og ægte frihed. Når vi lever fra den kilde,som er dig, så er det det vi skaber og ser når vi åbner øjnene. Når vi ser gennem det falske selv skaber vi lidelse i vores liv.

Vise mænd har gennem tidernes morgen fortalt og lært mennesker om lidelsens ophør. En kendt proces går ud på at opdage hvem du er, så du kan fjerne dine lidelser. For at opdage hvem du er må du fjerne det falske som ikke er dig ,således at det der er tilbage er sandheden, den du er. Gennem den proces at opdage den du er opløses det falske i dig og dine lidelser bliver mindre og mindre hen ad vejen, jo mere du opløser det  falske eller som tidligere nævnt afvikler dit falske selv.