Kontakt Profil
Nyheder
Ny hjemmeside Ny hjemmeside Clairvoyance og Tarot
 Living Intelligently en lille intro :

At leve intelligent - er det samme som, at du har fået fat i ideen om hvem du i virkeligheden er og lever ud fra den erkendelse om hvem du er, for det gælder om at få fat ideen, hvis vi skal forstå noget som helst af det vi får præsenteret her i livet endsige have interesse i det.

Det gælder alt fra matematik til fodbold osv, det gælder om at forstå og få fat ideen feks. til det lille barn der vil spille fodbold og det skyder mod mål og vi siger til barnet YES du har fat  ideen med fodbold, selvom barnet selvfølgelig ikke helt forstå hvad fodbold indebære- men barnet syntes det er sjovt at score mål og sparke til bolden og være sammen med andre børn og kan godt lide ideen om fodbold , så næste dag vil det meget gerne spille fodbold igen.

Barnet udvikler således ideen om fodbold som det blev præsenteret for og opnår større færdigheder og større erkendelser om hvad fodbold er igennem sin egen selvoplevelser. Derved vokser selverfaringerne år på år som bliver til selvkendskab om hvad fodbold . Så barnets klarhed og dygtighed vedr fodbold vokser gennem livserfaringer på en fodboldbane .

 Hvis vi ikke får fat i ideen , ja så fatter vi ikke hvad vi skal med en fodbold og taber hurtigt interessen.

For at få fat ideen om hvem du, er du nød til at stilne dit sind . Du må lade dit kritiske sind falde til ro så du ikke tænker så meget - hvis du tænker for meget, så  høre du kun din egen tanker og ikke det der bliver peget på og du misser ideen eller pionten med det hele . Det drejer sig om at lytte uden at tænke blot lytte og se om det der bliver peget på og fortalt passer ind i din livserfaringer.
Derved kan du få fat i ideen .

Får du virkelig fat i ideen om hvem du er,  har du taget et stort skridt mod friheden og derved sandheden om hvem du er .


ikke som de fleste mennesker tror og derved tænker, at de er deres historie altså den psykologiske fortids historie der betår af tanker og følelser. De tro at de er deres personlighed, ,at de er en individuel person og at de er deres sind og krop 

Mindstillness er et ord der peger ligesom et vejskilt, på den den proces vi alle må foretage,nemlig at lade sindet blive stille, for at komme tilbage til den vi er dybere inden i os selv nemlig stilheden. Et andet ord for det er intelligent liv eller Bevidsthed. Ved at praktisere Mindstillness lærer du at afvikle det negative som skaber lidelse for dig i livet. Jeg kalder lidelsen for "det falske selv" . Processen at afvikle det falske selv sker nu, og jo mere du afvikler det falske selv, jo mere frihed og fred skaber du for dig selv . Du begynder at se virkeligheden mere som den er og ikke som du tænkte. Den du er kommer nu tydeligere og tydeligere frem, den du altid har været og er lige siden du blev født og ja endda før du blev født.

Det er lidt lige som når du kigger ind i spejlet efter et varmt bad og spejlet er dugget. Du kigger ind i spejlet og du ved du stå der, men du kan ikke se dig selv,for duggen skjuler dit spejlbillede. Først når duggen som er en metafor for det falske selv,  " afvikles " fra spejlet  og læg mærke til !...du gør ingenting blot observere spejlet og ser duggen afvikles stille og roligt fra spejlet, kommer du frem og ja !... du har været der hele tiden !

Hvis vi sætter ord på den du er, kilden til alt det gode i dit liv, vil vi kalde det kærlighed, glæde, skønhed, fred, ro, ligevægt, balance, lethed og ægte frihed. Når vi lever fra den kilde,som er dig, så er det det vi skaber og ser når vi åbner øjnene. Når vi ser gennem det falske selv skaber vi lidelse i vores liv.

Oplyste mennesker har gennem tidernes morgen fortalt og lært mennesker om lidelsens ophør. En kendt proces går ud på at opdage hvem du er, så du kan fjerne dine lidelser. For at opdage hvem du er må du fjerne det falske som ikke er dig ,således at det der er tilbage er sandheden, den du er. Gennem den proces at opdage den du er opløses det falske i dig og dine lidelser bliver mindre og mindre hen ad vejen, jo mere du opløser det  falske eller som tidligere nævnt afvikler dit falske selv.